Kemal Kılıçdaroğlu'na Yumurta Atıldı-İşte O Anın Videosu

Son dakika haberi: Aydın ziyareti sırasında vatandaşlara seslenen Kemal Kılıçdaroğlu 'na yumurta atıldı. İşte bölgeden gelene görüntüler.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Yumurta Atıldı-İşte O Anın Videosu

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu 'na yumurta atıldı.

Aydın 'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Söke, Didim, Selçuk, Kuşadası belediye başkanlarını makamında ziyaret edip, görevlerinde başarılar diledi ve bir dizi görüşme gerçekleştirdi. 

Kuşadası Belediyesi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, akşam ezanın okunmasından dolayı konuşmasına ara verdiği esnada bir kişi sahneye doğru yumurta attı.

ÖNÜNE DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre kalabalıktan bir kişinin attığı yumurta, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 1,5 metre önüne düşerken korumalar da CHP Genel Başkanı' nın etrafını sarıp onu koruma altına aldı.

TEK GÜVENCEM SİZLERSİNİZ

Olay sonrası açıklamasına devam eden Kılıçdaroğlu, "Hiç endişe etmeyin ne olursa olsun tek güvencem sizlersiniz. Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye'nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım." ifadelerini kullandı.

Huzur içinde yaşayacakları Türkiye için mücadele ettiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Ben sorunları dile getirdikçe 'Kılıçdaroğlu niye böyle konuşuyor' diyorlar, ben sorunları dile getirmeye devam edeceğim. Alın teri dökenlerin sorunlarını her ortamda her düzlemde dile getireceğim. Sözüm sözdür. Engel olmaya çalışacaklar, başka şeyler yapacaklar ama ne yaparlarsa yapsınlar bildiğimiz yoldan geri dönmeyeceğiz. Bizim Mustafa Kemal'e ve onun arkadaşlarına sözümüz var her alanda mücadele edeceğiz. Güzel Cumhuriyet'imizi demokrasiyle taçlandıracağız. Kim olursa olsun herkesi kucaklayacağım. Hiç kimseyi düşüncelerinden ve kimliğinden ötürü ötekileştirmiyoruz. Bayrağımızın altında huzur içinde, karnımız tok, başımız dik yaşamak istiyoruz. Çünkü biz birilerinin egemenliğini asla kabul etmeyiz."

GÖZALTINA ALINDI

Ezan okunduğu için konuşmasına ara veren Kemal Kılıçdaroğlu 'na  yumurta attığı iddia edilen İ.Ö, isimli kişi,  Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

İŞTE O ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA