Kamuya 1000 Memur Alımı İçin İlk Görüşme Yapıldı

Kamuya 1000 memur alımı için umutlandıran açıklama geldi. Çalışma Bakanlığı 'nın yaptığı memur alımı sonucunda 1000 kadro boşta kalmıştı. Bu kadrolara yeni alım için ilk görüşme yapıldı.

Kamuya 1000 Memur Alımı İçin İlk Görüşme Yapıldı

Kamuya 1000 memur alımında flaş gelişme.

Geçtiğimiz yıl merkezi atama ile Aile ,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine memur ataması olmuştu. Ancak diğre merkezi atamalarla çakıştığı için bu atamada 1000 kadro boş kaldı. 

İş ilanları art arda yayımlanıyor. Takip ve bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

ATAMALAR OLDU AMA...

Mükerrer atamaların olduğu KPSS 2019/6 tercihlerinde 1000 kadro boş kaldı. Kadroları kazanan oldu ama adaylar , başka merkezi atamalarla atandığı için bu kadrolara kayıt yaptırmadı.

1000 KADROYA YENİ ALIM İÇİN ÇALIŞMA

Atamalar sonrası 1000 kadronun boşta kalması sonrası adaylar , sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalıştı. Bu çağrılar sonrası Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Çalışma Bakan Yardımcısı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Adıgüzel , sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2019/6 atamasında boş kalan kadrolara 2018 KPSS ile atama yapılması beklentisini bakan yardımcısı Sn.  @Ahmet_Erdem60  ile görüştüm. Umarım bir çözüm üretilir."

YENİ ALIM BEKLENTİSİ

1000 kadronun boşta kalması Bakanlıkta da iş yükünün artmasına neden oldu. Hele ki salgın döneminde en yoğun çalışan Bakanlıklardan biri olan Çalışma Bakanlığında bu durumun acilen çözülmesi gerekmektedir. Bu nedenle hem alım yapılmayan 1000 kadroya personel alımı , hem de mevcut eksik kadroların tamamlanması için kısa sürede ilan hazırlığı başlaması bekleniyor.

İLAN SÜRECİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN