İhale Polemiği Büyüyor: İmamoğlu'ndan Flaş Cevap

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'ndan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a ihale cevabı geldi.

İhale Polemiği Büyüyor: İmamoğlu'ndan Flaş Cevap

İmamoğlu 'ndan Bakan Turhan 'a cevap.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan 'ın , Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Garı ile ilgili yaptığı açıklamasına tepki gösterdi.Garın bazı bölümlerinin ihalesinin verilmesine yönelik açıklamasına cevap veren Bakan Turhan 'ın bu cevabına tepki gösteren  İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Ne yazık ki ve ne acı ki ihaleye giren malum şirketin avukatı mı yaptı yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı mı yaptı ben anlamadım, fark göremedim. Ancak bu kadar savunulabilirdi. Metni okuyunca Türkiye Cumhuriyeti adına üzüldüm. Sayın Bakan'ın ifadesiyse çok büyük ayıptır ve tarihe geçmiştir."

İhaleyi alan şirket hakkında da konuşan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Daha internet sitesi olmayan 10 bin lira sermayeli şirketin davet gününden hemen önce 1 milyon liralık sermaye artışı yapması şaibenin önemli bir parçasıdır" ifadelerini kullanan İmamoğlu, Sayın Bakan bir avuç insanın yanında olmayı seçmiştir"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA