Yeni Akit Yazarı Dilipak’tan Mutasyon Çıkışı: Şimdi Sıra İnsanlarda…

Yeni Akit Yazarı Abdurrahim Dilipak, mRNA’nın mucidi Hoerr’in mRNA ile ilgili ‘mRNA ile insan bedeni programlanabilir.” dediğini belirterek, “Mutasyona uğrama sırasının insanlarda olduğunu” yazdı.

Yeni Akit Yazarı Dilipak’tan Mutasyon Çıkışı: Şimdi Sıra İnsanlarda…

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, Kıyamet Saati başlıklı yazısında teknoloji alanındaki gelişmeleri ‘Global Çete’ olarak yorumladı.

Dilipak’ın yazısında şu ifadeler yer aldı:

Eğer bu Global çete başarılı olacak olursa, bugünkü kavramlar ve kurumları unutun. Din ve ahlak yok. Laiklik, Demokrasi, Cumhuriyet, Türkçülük, Kürtçülük, Arabçılık, Şiilik, Sünnilik, Atatürkçülük, Liberalizm, solcu, kapitalist, faşist, sosyalist olmak da yok. Mülkiyet de yok. Suç ve ceza, yargı da dijitalize edilecek. Suç varsa ceza anında gerçekleşecek. Zaten öyle 'suç işleme özgürlüğü', imkanı filan da olmayacak

mRNA’nın mucidi Ingmar Malte Hoerr’in mRNA sayesinde insan bedeni programlanabilir dediğini aktaran Dilipak, “Tamam işte artık mutasyona uğrama sırası insanlarda” ifadelerini kullandı.

Dilipak ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Nasıl bir dünya ama! CoVID ile bu dünyanın basamaklarına ilk adımı atıyor olabilir miyiz! Ha! Bir son dakika haberi: mRNA’nın mucidi Ingmar Malte HOERR, “mRNA sayesinde insan bedeni programlanabilir” demiş. Tamam işte artık mutasyona uğrama sırası insanlarda. Korkulan gerçekleşirse, bu işe sebeb olanların, bu dünyada da ahirette de vay hallerine! O zaman DSÖ gelsin kurtarsın onları!? Cehenneme hoş geldiniz(!). Şeytan size cennet vaad etti ama o yalan söyledi. O zaman şimdi olacaklara hazır olun.