Vali ve İl Sağlık Müdürü Koronaya Yakalandı

Kırklareli 'den son dakika haberleri geldi. Edinilen bilgilere göre Vali Osman Bilgin ile İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit 'in korona testleri pozitif çıktı.

Vali ve İl Sağlık Müdürü Koronaya Yakalandı

Son dakika : Vali ve İl Sağlık Müdürü koronaya yakalandı.

Vuhan 'dan dünyaya kısa sürede yayılan ve Türkiye 'de 214 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan koronavirüs , Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile İl Sağlık Müdürü  Çiğdem Cerit' e de bulaştı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Vali Osman Bilgin ile İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit 'e yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı bildirildi.

DİĞER SONUÇLAR BEKLENİYOR

Corona testi pozitif çıkan İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Kırklareli Devlet Hastanesi' nde tedavi altına alınırken, Kırklareli Valiliği 'nde bulunan müdürler, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da korona virüs testi yaptırdı. Kesimoğlu, testinin sonucunun negatif çıktığını duyururken kurum müdürlerinin ve il müftüsünün sonuçlarının beklendiği öğrenildi.

Vali Bilgin'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından , Vali ile temas eden , onunla son günlerde görüşen  Kırklareli Valiliği'ndeki müdürler, Kırklareli İl Müftüsü Demirtaş ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da korona virüs testi yaptırdı. Kesimoğlu testinin negatif çıktığını belirtirken, diğer müdürlerin test sonuçlarının beklendiği öğrenildi. Öte yandan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'in geçtiğimiz günlerde yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

YARDIMCILAR GÖZLEM ALTINDA

Edinilen son dakika bilgilerine göre , İl Sağlık Müdürü Cerit 'in testinin pozitif çıkmasının ardından , İl Sağlık Müdürü'nün yardımcıları gözlem altında

Cerit'in korona virüs pozitif olduğunun ortaya çıkmasının ardından Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Cerit'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Kırklareli İl Sağlık Müdür Yardımcıları ve özel kaleminin de gözlem altına alındığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA