Vali Açıkladı: Vakalar Artıyor Daha zor Durumda Kalabiliriz

Kütahya Valisi Ali Çelik yaptığı son dakika açıklamasında artan korona vakalarına değindi ve daha zor günlerin gelebileceğini söyledi.

Vali Açıkladı: Vakalar Artıyor Daha zor Durumda Kalabiliriz

Vali açıkladı: Vakalar artıyor daha zor durumda kalabiliriz.

Kütahya Valisi Ali Çelik, koronavirüs vaka artışları sonrası vatandaşlara tedbirlere uyma çağrısını yineledi. Kütahya Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan Vali Çelik, hastanelerde yoğunluğun arttığını söyleyerek, "Çok ciddi bir artışla karşı karşıyayız. Tüm tedbirlere rağmen Kütahya'da ekim ayında en yüksek vaka sayısına ulaşıldı. Vakalarımızın yüzde 60'ını kadınlar oluşturuyor. Genç vatandaş sayısında da arzu etmediğimiz bir yükseliş içerisine girdik. İlerleyen günlerde daha zor durumda kalmamak için acilen tedbirlere uyulması gerekiyor. Vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatmak istiyorum, maske, mesafe ve temizlik olmazsa olmazımız. Tedbirleri asla hafife almamalı, ciddiyetin farkına varmalıyız." ifadelerini kullandı.

Vali Çelik açıklamasının devamında vakaların artmasının kısıtlamaları beraberinde getirdiğini söyleyerek, "Kısıtlamaların daha da artmaması için herkesin kurallara harfiyen uyması gerekiyor. Esnafımız, vatandaşlarımız, çalışanlarımız, herkes üstüne düşeni yaparsa bu durumun üstesinden gelebiliriz."  dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA