Vakaların Arttığı Şehirde Vali'den Son Dakika Uyarısı

Son dakika haberi: Koronavirüs salgının vurduğu şehrin Valisi'nden son dakika uyarısı geldi. Vali, "Şimdi az daha sabır, daha çok dikkat, daha çok tedbir zamanı." dedi.

Vakaların Arttığı Şehirde Vali'den Son Dakika Uyarısı

Vali'den son dakika açıklaması.

Son günlerde vaka sayılarında oldukça artışın gerçekleştiği Samsun'dan son dakika haberi geldi. Samsun Valisi Dağlı yaptığı son dakika açıklamasında öğretmen ile öğrencilere seslendi ve akraba ziyaretlerinin de yapılmamasını istedi. 

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı yaptığı son dakika açıklamasında, "Salgın sürecinde ülkemizin uzaktan eğitimde sağladığı başarı, dünyanın takdirini toplamaktadır. Bu takdir sizedir. Eylül ayında kademeli olarak eğitime başladığımız günlerde, okulları pandemi sürecinde en güvenilir yerler yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca vefa sosyal destek gruplarında görev alan öğretmenlerimizin çabaları, kıymetli büyüklerimizin gönlünde yer etmiştir. Şimdi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bir görev daha düşüyor; ilimizde son günlerde yaşanan vaka artışının önüne geçebilmek için, lütfen ailenizi ve çevrenizi eş, dost, akraba ziyareti yapmamaları ve işleri yoksa evden çıkmamaları konusunda uyaralım. İnşallah okullarımız yine açılacak ve özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız. Şimdi az daha sabır, daha çok dikkat, daha çok tedbir zamanı. Hepinize sağlıklı ve başarılı günler diliyorum." dedi.