Vaka Sayıları Yeniden Fırladı! Yeni Kısıtlamalar Gündemde

İki haftada bir olağan toplantısını yapan Cumhurbaşkanlığı kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak.

Vaka Sayıları Yeniden Fırladı! Yeni Kısıtlamalar Gündemde

Kabinenin ana gündeminin dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgınında vaka sayılarındaki büyük yükselişin ardından atılacak yeni adımlar olacağı kaydediliyor. AK Parti'nin 7. Olağan Kongre sürecinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede bazı düzenlemelere gidebileceği bekleniyordu. Türkiye'nin gözü günlerdir atılacak yeni adımlara kitlenmişken, koronavirüs vaka sayılarındaki artış , diğer tüm düzenlemelerin önüne geçmiş, tehlike çanları bir çok şehrimiz için çalmaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamaları yeniden getirmekten yana olmadıklarını fakat koronavirüs vakalarında artışın sürmesi halinde yeniden ek tedbirler getirilebileceğini geçtiğimiz haftalarda ilan etmiş,

Cuma namazı çıkışının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada , "Değerli arkadaşlar, mutasyonun inişli çıkışlı görüntüleri karar almada zorluyor, bide de son zamanda böyle bir sıkıntı var, biz tüm şartları zorlayarak yine de mümkün olduğunca şartları zorlayacağız, aldığımız kararı koruyacağız, neticede zorlanırsak, ister istemez, vatandaşımızın sağlığı için süreci devam ettireceğiz. Aşı konusunda Çin ile anlaşmamız var devam ediyor, almanya ile devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

Konuya ilişkin yeni açıklamalar geldikçe siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Koronavirüs kısıtlamalarıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz, beklentileriniz neler? bu soruların yanıtını sayfanın en altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.