Ünlü Profesörden Tepki Çeken Açıklama! Aşı Olmak İstemeyenleri Köpeğe Benzetti!

Koronavirüs aşısı olmak istemeyenleri vatan hainliği ile suçlayarak tepki çekıen Prof. Dr. Bingür Sönmez, bu sefer de aşı olmayanları köpeğe benzeterek, yaptırmayanlara yaşama şansı verilmeyeceğini öne sürdü.

Ünlü Profesörden Tepki Çeken Açıklama! Aşı Olmak İstemeyenleri Köpeğe Benzetti!

Daha önce aşı olmak istemeyenlere yönelik sözleriyle sosyal medyanın gündemine düşen Prof. Dr. Sönmez, bu sefer de katıldığı bir sosyal medya canlı yayınında, "Herkes aşı olmak zorunda. Değil İstanbul, değil Türkiye, bütün dünyanın %70-%80 oranında aşı olmazsa önümüzdeki 4-5 yıl korona salgını ile beraberiz. Virüs her yıl mutasyona uğrayacak. Her yıl aşı olacağız. Aşı olmayanlar ne olacak? Hani köpeklere aşınız var mı diye söylüyordu şimdi artık insanlara sorulacak. Pasaport alamayacaklar, uçağa binemeyecekler, toplu taşımaya giremeyecekler. Aşı olmayanlara yaşama şansı verilmeyecek" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Sönmez, daha önce katıldığı Fox Tv yayınında, "Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan hainidir. Onlara kız bile vermeyeceğiz. İnsan vücudunun dokunulmazlığı nedeniyle mecbur etme şansımız yok ama kurallar koyacağız, devlet dairelerine bile giremeyecekler, otobüse binemeyecekler. Başka çaremiz yok" şeklinde konuşmuştu.