Türkiye'de bugün 31 kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti! Günün koronavirüs tablosu açıklandı

Türkiye'de bugün koronavirüs hastalığı sebebiyle 31 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı 13 Nisan tarihli koronavirüs vaka tablosunu az önce duyurdu.

Türkiye'de bugün 31 kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti! Günün koronavirüs tablosu açıklandı

Koronavirüs ile mücadele süreci devam ederken, hastalık gün geçtikçe etkisini yitirmeye devam ediyor. Türkiye'de bugün koronavirüs hastalığı sebebiyle 31 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı 13 Nisan tarihli koronavirüs vaka tablosunu az önce resmi sitesi üzerinden duyurdu. 

Vaka sayısı 5 bin 529

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün ülke genelinde ki hastanelere başvururan 184 binden fazla kişiye koronavirüs testi yapılırken, bu kişilerinde 5 bin 529'unun test sonucu pozitif çıktı ve bu kişiler izole edildi. 

31 kişi hayatını kaybetti

Öte yandan koronavirüs hastalığına yakalanan ve tedavi sürecinde hastalıkla olan mücadelesini kaybeden kişi sayısı ise son 24 saat içinde 31 kişi oldu.  Yaklalık 14 bin 500 kişi ise iyileşerek eski sağlıklarına kavuştu

Aşılama süreci iyice yavaşladı

Son dönemlerde hastalık ile mücadele kapsamında aşılama süreci yavaşlamış olsa da açıklanan resmi verilere göre ülkemizde en az iki doz koronavirüs aşısı vurulma oranı yüzde 85.40'a yükseldi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /