Türkiye 23 Ekim Covid 19 Tablosu Açıklandı: İşte Bugünkü Vaka Hasta Sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresinden bir açıklama yaptı. Bakan Koca yaptığı açıklamada bugünkü coronavirüs tablosunun covid19.saglik.gov.tr adresi üzerinden açıklandığını söyledi. İşte bugünkü corona tablosu.

Türkiye 23 Ekim Covid 19 Tablosu Açıklandı: İşte Bugünkü Vaka Hasta Sayısı

Korona tablosu açıklandı.

Sağlık Bakanlığı bir açıklmada bulundu. Bakan Koca , Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada koronavirüs salgınında son durumu aktardı.

TÜRKİYE GENELİ VAKA ARTIŞI VAR

Bakan Koca bugün yaptığı açıklamada , Türkiye genelinde vakaların artışa geçtiğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınının tüm Türkiye'de yeniden tırmanışa geçtiğini, şehir şehir dolaşarak çağrılarını yaptıklarını, tedbirlerden daha güçlü bir silahın olmadığını söyledi. Bakan Koca, "Salgın önümüzdeki günlerde Avrupa 'da daha da artmış olacak. Şuanda dünyadaki corona vaka sayısının yarısı Avrupa 'da. Avrupa pandeminin merkezi olmuş durumda. Önümüzdeki haftalarda bu daha da artacak. Biz de bundan etkileniyor olacağız. Etkilenmemek için tedbirlere sıkı sıkıya tutunmamız gerek. 83 milyonun maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyması, misafir kabul etmemesi gerekiyor. Eğer bunlara uyulursa yeni tedbirler gelmez." dedi.

23 EKİM KORONA TABLOSU

Bugünkü corona tablosu şu şekilde:

Türkiye'de bugün koronavirüs salgınında 74 vatandaşımız yaşamını yitirdi.

2165 yeni hasta.

"Bugün tespit edilen 2.165 yeni hastamız var. Toplamda yaklaşık 13 milyon test yapıldı. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Salgınla mücadelede geldiğimiz noktada elimizdeki en büyük silah başta MASKE olmak üzere tedbirlerdir. Mücadeleye güç verin."

Dünkü corona tablosu için TIKLAYIN