Survivor Yarışmacısı Makbule Karabudak Koronavirüse Yakalandı

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de gönüllüler takımında yer alan ve yarışmanın ilk haftasında elenen Makbule Karabudak'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Survivor Yarışmacısı Makbule Karabudak Koronavirüse Yakalandı

Survivor 2020'de gönüllüler takımında yer alan sağlık personeli Makbule Karabudak, yarışmadan elendikten sonra görevinin başına dönmüştü.

Koronavirüse yakalandığı öğrenildikten sonra kendisine gelen destek mesajlarına teşekkür eden Karabudak'ın hastalığı hafif atlattığı ve durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiği öğrenildi. Survivor 2020'nin bu akşam yayınlanacak bölümde yarışmacılara Makbule'nin koronavirüse yakalandığını açıklayacağı öğrenildi. Genç sağlıkçı, survivor yarışmasına gitmeden önce, "Bu güne kadar hep göbek bağı kestim ama şimdi nefesleri kesmeye geliyorum" ifadeleriyle dikkat çekmişti.

Karabudak geçtiğimiz günlerde, "Hem bir survivor yarışmacısı hemde sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, herşeyde vardır bi hayır diye boşa dememişler evet belki çok erken veda ettim survivora ama burda beni bekleyen kutsal bir görev varmış