Son Dakika: Yargıtay Üyesi Koronaya Yakalandı

Yargıtay 'dan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bir yargıtay üyesinin koronavirüse yakalandığı ve hastanede tedavi altında olduğu bildirildi.

Son Dakika: Yargıtay Üyesi Koronaya Yakalandı

Son dakika : Bir Yargıtay üyesinin testi pozitif çıktı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada , basında çıkan iki yargıtay üyesinin koronavirüse yakalandığı haberlerine açıklık getirildi. İki değil yalnızca 1 üyede kovic 19 vakasına rastlanıldığı , koronayay akalanan üyenin ise hastanede tedavisine devam edildiği bildirildi. 

Basında çıkan "Yargıtay Başkanlığı seçimleriyle bağlantı kurularak, iki Yargıtay üyesinde Kovid-19 testinin pozitif çıktığı" şeklinde haberde , "Yargıtay Başkanlığı seçiminde oy kullanan ve toplu fotoğraf çektiren üyede koronavirüs pozitif çıktı"  ifadeleri kullanıldı.

Haber sonrası bir açıklama yapan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı , şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar Yargıtay üyelerimiz arasından bir kişinin test sonuçları pozitif çıkmış olup halihazırda hastanede tedavi görmekte ve genel sağlık durumunda da bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Ayrıca, bu üyemiz, toplu çekilmiş fotoğrafların hiçbirinde yer almadığı gibi, eşi dahil temaslı olduğu çevresinde başka bir vaka tespit edilmemiştir."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA