Son Dakika: Ünlü Oyuncu Turhan Kaya Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Ünlü oyuncu Turhan Kaya, kaldırıldığı hastanede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi Kaya 'nın virüsü hastanede kaptığını iddia etti.

Son Dakika: Ünlü Oyuncu Turhan Kaya Hayatını Kaybetti

Son dakika : Turhan Kaya koronavirüse yenildi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , İstanbul Kadıköy ’de yaşamakta olan ve Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide canlandırdığı ‘Ordinaryüs’ karakteri ile tanınan usta oyuncu 69 yaşındaki Turhan Kaya bundan 10 gün önce öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesin’e başvuran ünlü oyuncu, burada hemen tedavi altına alındı .

Hastanede tedavi altına alınan Kaya, daha sonra durumu kötüleşince hemen yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Turhan Kaya, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Turhan Kaya 'nın oğlu Theo Kaya , babasının hayatını kaybetmesinin nedeni hakkında bir açıklama yaptı. Kaya, babasını yeni tip koronavirüse yakalandığını ve bu nedenle hayatını kaybettiğini söyledi.

AİLESİ TARANDI

Turhan Kaya 'nın virüse yakalanması sonası annesi, kız kardeşi ve oğlu hemen teste alındı. Ancak Turhan Kaya 'nın ailesinde başka koronavirüse rastlanımadı. 

HASTANEDE KAPTI İDDİASI

Aile, Turhan Kaya’nın virüsü hastanede kaptığını iddia etti. Turhan Kaya’nın Fransız vatandaşı olan eski eşi yurtdışında bulunduğu için cenazeye  gelemedi.

Turhan Kaya, döneminin popüler dizileri, ‘Binbir Gece’ ve ‘Çemberimde Gül Oya’da da oynamıştı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA