Son Dakika: Koronavirüse Yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Durumu Ciddiyetini Koruyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in koronavirüs tedavisi için yatırıldığı özel hastanede uyutulduğu öğrenildi.

Son Dakika: Koronavirüse Yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Durumu Ciddiyetini Koruyor

Akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorlar tarafından tedbir amaçlı uyutulan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kritik 24 saatin aşılmasının beklendiği bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 Ağustos'ta Alanya ilçesinde çalışma ziyaretinde bulundu. Burada CHP'lilerle görüşen , muhtarlarla toplantı yapan ve belediye ziyaretleri yapan Başkan Böcek'te Antalya'ya dönüşün ardından koronavirüs tespit edildi. 17 Ağustos'ta koronavirüs pozitif olduğunu açıklayan Böcek, "Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa sürede görüşmek dileğiyle" açıklamasını yapmıştı. 22 Ağustos'ta hastane odasından açıklama yapan Böcek, "Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Dün öğle saatlerinde ise Böcek'in sağlık durumunja dair bir açıklama daha geldi.

Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Opr. Dr. Özgün Güngör, "Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir" açıklamasını yaptı.  Dün solunum cihazına bağlanan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kritik 24 saatin beklendiği belirtildi.