Son Dakika Haberi: Rusya'dan Koronavirüs İlacı İçin Resmi Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Coronavirüs ilacı için sevindiren açıklama geldi. Rusya 'dan yapılan ilk açıklama sonrası detaylar belli oldu ve ilaç hakkında bilgi verildi.

Son Dakika Haberi: Rusya'dan Koronavirüs İlacı İçin Resmi Açıklama Geldi

Coronaya karşı ilaç için açıklama.

Rusya Federal Biyomedikal Ajansı 'nın son dakika olarak geçtiği haberinde , coronavirse karşı etkili olan bir ilaç geliştirildiği bildirildi. Bu açıklama sonrası detaylar geldi ve FMBA 'nın ilaçla ilgili yaptığı açıklamaya yer verildi.

RESMİ AÇIKLAMA

Koronavirüse karşı bulunan ilaçla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Araştırma ve Üretim Merkezi "Farmzashchita" Rusya FMBA, Çin ve Fransız deneyimlerini dikkate alarak, antimalaryal ilaç meflokin dayalı koronavirüs enfeksiyonu için bir tedavi rejimi geliştirdi. “Yüksek seçiciliğe sahip ilaç, koronavirüsün hücre kültüründeki sitopatik etkisini bloke eder ve replikasyonunu önler ve meflokinin immünsüpresif etkisi, virüsün neden olduğu enflamatuar yanıtın aktivasyonunu önler. Makrolid antibiyotik ve sentetik penisilinlerin eklenmesi sadece ikincil bir bakteriyel-viral sendromun oluşumunu önlemekle kalmaz, aynı zamanda kan plazması ve akciğerlerdeki antiviral ajanların konsantrasyonunu arttırmanıza izin verir. Bu, değişen şiddette koronavirüs enfeksiyonu olan hastalar için etkili bir tedavi sağlayacaktır. ”Diyor, Rusya FMBA Başkanı Veronika Skvortsova.

Gelişmeler Dünya Sağlık Örgütü'nün önerileri dikkate alınarak yapılmış ve yeni koronavirüs enfeksiyonunun önlenmesi, teşhisi ve tedavisi ile ilgili olarak Rusya Federasyonu Sağlık Bakanlığı'nın Metodolojik Tavsiyelerine dahil edilmesi önerilmiştir (COVID - 19).

Rusya FMBA'sı Veronika Skvortsova, “Buna ek olarak, Rusya FMBA, meflokin temelinde, sadece insidans zirvesinin üstesinden gelmekle kalmayacak, aynı zamanda etkili bir şekilde kontrol edecek olan koronavirüs enfeksiyonunun önlenmesi için etkili ve güvenli bir plan oluşturmak için çalışıyor” dedi." (FMBA sitesindne yapılan çeviride bazı anlatım bozuklukları olabilir)

Detaylar geldikçe kamubulteni.com olarak takipçilerimizle paylaşacağız. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamuya 35000 Memur Personel Alımı Başladı >> DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN