Korona tablosu açıklandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı. Bakan Koca yaptığı açıklamada coronavirüs salgınında son durumu verdi.
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:
VİRÜS DURUP DURUKEN YAYILMIYOR
Bakan Koca az önce yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Virüs, DURUP DURURKEN YAYILMIYOR. Bana bir şey olmaz diyenlerle, benden başkasına zarar gelmez diyenlerin desteğiyle yayılıyor. Aramızdan bazıları ağır hasta oluyor. Ve birçoğumuzun yakını hayatını kaybediyor."
TÜM DÜNYA YORULDU
"DÜNYA YORULDU. Sadece siz değil." diyen Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:
"Hayata sarılmaktan vazgeçmeyin. BİR GÜN, MUTLAKA salgının son günü olacak. İnsanlığın yaşadığı tüm salgınlar gibi bu salgın da son bulacak. Sosyal hayatınızı kontrollü yaşayın. COVID-19’la mücadele, hayat mücadelemizin vazgeçilmez parçası olsun."
Dünkü corona tablosu için TIKLAYIN
Sayın bakan koca turizm kentlerinde kapılar açık sağlık personelleri yetişemiyor 3 gündür karantinadayim ateş düşmüyor yarın test sonucu belli olacak önce turizm i iptal edin bu sene tatil yapmasınlar ölmezler her yer ana baba günü gibi mesafe yok bi maskeyle olacak iş değil
Şunu diyorum 15 gün sonra ülke patlama yaşayacak
Sn.Bakanım insanların buyuk kısmı şehirde maskesiz dolaşıyor biraz daha sert tedbirler alınmalıdır vatandaşlar bayagı normalleşti (hemseriniz yayanmaile)