Son Dakika Fahrettin Koca Bugünkü Koronavirüs Tablosunu Açıkladı... İşte Türkiye Corona Vaka Sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada Türkiye'deki corona salgınında son durumu aktardı. " SON 45 GÜNÜN en yüksek pozitif tanı -yeni hasta- sayısına ulaştık. Kritik göstergemiz olan Ağır Hasta sayısı, genellikle risk grubunda olup hastalığa yakalananlar ile artıyor. Yeni hasta sayısını, ağır hasta sayısını, can kayıplarını birlikte azaltalım." ifadeleri ile açıklama yapan Bakan Koca son durumu paylaştı.

Son Dakika Fahrettin Koca Bugünkü Koronavirüs Tablosunu Açıkladı... İşte Türkiye Corona Vaka Sayısı

Korona tablosu açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı. Bakan Koca yaptığı açıklamada coronavirüs salgınında son durumu verdi. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

VİRÜS DURUP DURUKEN YAYILMIYOR

Bakan Koca az önce yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Virüs, DURUP DURURKEN YAYILMIYOR. Bana bir şey olmaz diyenlerle, benden başkasına zarar gelmez diyenlerin desteğiyle yayılıyor. Aramızdan bazıları ağır hasta oluyor. Ve birçoğumuzun yakını hayatını kaybediyor."

TÜM DÜNYA YORULDU

"DÜNYA YORULDU. Sadece siz değil." diyen Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

"Hayata sarılmaktan vazgeçmeyin. BİR GÜN, MUTLAKA salgının son günü olacak. İnsanlığın yaşadığı tüm salgınlar gibi bu salgın da son bulacak. Sosyal hayatınızı kontrollü yaşayın. COVID-19’la mücadele, hayat mücadelemizin vazgeçilmez parçası olsun."

Dünkü corona tablosu için TIKLAYIN