Son Dakika: Birçok Şehirde Karantina Başladı İşte Karantinaya Alınan Yerler

Son dakika haberi: 5 şehirden art arda karantina haberleri geldi. Yapılan son dakika açıklamasında vakaların artması nedeniyle karantina başlatıldığına yer verildi.

Son Dakika: Birçok Şehirde Karantina Başladı İşte Karantinaya Alınan Yerler

Son dakika haberi: Birçok şehirde karantina başladı.

Son dakika haberi: Koronavirüs vakalarının artması nedeniyle birçok şehirde karantina başlatıldı. İşte bugün karantinaya alınan yerler:

ADIYAMAN 'DA KARANTİNA

Adıyaman'da Valilikten yapılan açıklamaya göre  kentte farklı mahallelerdeki 102 evde karantina uygulaması başladı.

BURDUR 'DA KARANTİNA BAŞLADI

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Seydiköy köyünde bugün saat 10.00'da karantina başlatıldı. Köyün giriş ve çıkışları kapatıldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan köyün demir bariyerle kapatılan giriş ve çıkışları jandarma ekiplerinin kontrolü altına alındı.

KIRKLARELİ 'DE KARANTİNA BAŞLADI

Kırklareli'nde Babaeski ilçesi Taşağıl köyü ile Büyükmandıra beldesindeki Bağlar Sokağı için İl Hıfzıssıhha Kurulunca 14 günlük karantina kararı alındığı belirtildi.

ORDU 'DA KARANTİNA BAŞLADI

Ordu'nun Kabataş ilçesine bağlı Elbeyi Mahallesi'nde karantina başladı. Açıklamada, "Elbeyi Mahallesi'nde vaka ve olası vaka ile bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişilerin sayısında artış olduğu tespit edilmiştir. Bu kapsamda koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla Elbeyi Mahallesi'nde 15 Ekim tarihi saat 24.00'ten itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına, söz konusu mevki ile olan giriş çıkışların kapatılmasına karar verilmiştir." denildi. 

MALATYA 'DA KARANTİNA

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir mahallede karantina başladı. Yukarı Selimli Mahallesi'nde Kovid-19 vakalarının tespit edildiği, bu vakaların mahallenin diğer sakinleriyle de temas kurduğunun tespit edildiği belirtildi. Bunun üzerine buralarda karantina başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA