Son Dakika: Ankara'da Vaka Sayısı Hızla Artıyor

Ankara'dan son dakika haberi: Mansur Yavaş bir son dakika açıklamasında bulundu ve vaka sayısında korkutan artış meydana geldiğini söyledi.

Son Dakika: Ankara'da Vaka Sayısı Hızla Artıyor

Ankara 'da Korkutan Vaka Artışı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin sosyal medya hesaplarından önemli bir açıklamada bulundu.

İLK AÇIKLAMA BAŞKAN YAVAŞ'TAN GELDİ

Mansur Yavaş sosyal medya hesabındna yaptığı açıklamada corona vaka artışına değinerek, "Ankara'da Covid-19 vaka artışı maalesef ilk zamanlardaki seviyeye çıkmıştır. Tedbirlerimizi üst seviyeye çıkarmakla birlikte çalışma arkadaşlarımızın ve sizlerin sağlığı için belediyemize ziyaretleri sınırlandırdık. Tüm hemşehrilerimi salgın tedbirlerine uymaya davet ediyorum." dedi.

İLK ZAMANLARA DÖNDÜK

Gültekin ise yaptığı açıklamada vaka artışı konusunda vatandaşlara uyarıda bulunarak "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde KOVID-19 sebebiyle tüm birimlerimizde takibe alınan personel sayısı 144'e yükselmiştir. Aynı şekilde Başkent Ankara'da da vaka sayısının hızla arttığı bilinmektedir.

Bu süreçte çalışma arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı için Başkanımız Sn.@mansuryavas06'ın talimatıyla Belediyemize yapılan ziyaretler sınırlandırılmıştır. ABB, halkımızın sağlığına yönelik tüm önlemleri almaya devam etmektedir. Maske + Mesafe + Temizlik" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA