Son Dakika: AK Partili Belediye Başkanı Koronaya Yakalandı

Hakkari 'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre belediye başkanı Tahir Saklı koronavirüse yakalandı.

Son Dakika: AK Partili Belediye Başkanı Koronaya Yakalandı

Son dakika : Belediye Başkanının testi pozitif çıktı.

Hakkari 'nin Şemdinli İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Belediye Başkanı Tahir Saklı 'nın şüphe üzerine korona testi yapıldığı ve testin sonucunun  pozitif çıktığı bildirildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bazı açıklamalarda buluna Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, test sonucunun pozitif çıktığını ancak sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini söyleyerek dua istedi. 

Saklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,, "Değerli dostlarım, dün akşam yaptırdığımız korona virüs testinin sonuçlarını bugün aldık. Test sonucum maalesef pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi. Hastalığa ilişkin herhangi bir semptom yok. Hastanemizde tedavi altında, emin ellerdeyim. Dostlarımızın dualarını bekliyorum" ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanında korona çıkması üzerine Kaymakamlık bir açıklama yaptı ve bazı mahallelerin karantinaya alındığını bildirdi. Açıklamada, Beşevler Mahallesi 113. Sokak No: 24/3, Beşevler Mahallesi 113. Sokak No: 24/4 ve Tütünlü köyü Orta Mahallesi'nin İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun kararı ile bugünden itibaren ikinci bir emre kadar karantinaya alındığına yer verildi. 

31 Mart seçimlerinde AK Parti 'den belediye başkan adayı olan Saklı, seçimleri kazanmıştı. Saklı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA