Siirt Valisi Güzel Haberi Paylaştı! Vaka Sayıları 9 Ayın En Düşük Seviyelerine Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, alınan tedbirler neticesinde Siirt genelinde vaka sayılarının son 9 ayın en düşük seviyelerine gerilediğini duyurdu.

Siirt Valisi Güzel Haberi Paylaştı! Vaka Sayıları 9 Ayın En Düşük Seviyelerine Geldi

Siirt Belediyesi hizmet binasında bir araya geldiği basın mensuplarına koronavirüsle mücadele konusunda alınan tedbirler ve elde edilen kazanımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Hacıbektaşoğlu, kurallara uyum sağlayan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletirken, alınan tedbirler neticesinde 9 ayın en düşük vaka sayılarının kaydedilmeye başladığını bildirdi.

Siirt Valisi,"Hepimizin işinde, hayatında ve evinde çok sıkıntılarla geçti ama çok önemli tedbirler alındı, uygulandı. Herkes bunu üstlendi, sahiplendi. Yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlikle çok şükür bugünlere geldik. Şu an itibarıyla Kovid-19 vakaları son 9 ayın en düşük seviyesine geldi. Yani salgının başladığı birinci ve ikinci aya neredeyse geriledik vaka sayıları olarak. Geçen aralık ayı pik yapmıştık. Bugün yüzde 89,3 ile aralık ayına göre vaka sayılarımız düşmüş durumda. Mart ve nisan ayları seviyelerine geldik. Salgının başladığı ilk aylara geldi." diye konuştu.