Samsun Valisi Dağlı, 4 Günlük Koronavirüs Kısıtlaması Öncesi Uyardı! "Unutmayalım, Başarıyı Mücadelenin Sürekliliği Kalıcı Kılacak"

Samsun'da koronavirüs vakalarının kent genelindeki seyri ve yılbaşında uygulanacak tedbir ve denetimlerin değerlendirildiği koronavirüs toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Dağlı, 4 Günlük Koronavirüs Kısıtlaması Öncesi Uyardı! "Unutmayalım, Başarıyı Mücadelenin Sürekliliği Kalıcı Kılacak"

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Zülkif Dağlı, başkanlığında kaymakamlar ve kurum müdürleri ile video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirildiği, Samsun Valisi'nin burada önemli uyarılarda bulunduğu belirtildi.

4 günlük koronavirüs kısıtlamasının vaka sayılarının kontrol altına alınabilmesi için önemli bir fırsat olabileceğine vurgu yapan Vali Dağlı, "Vatandaşlarımızın belirlenen kurallara eksiksiz riayet etmesi salgınla mücadelenin başarısı için en önemli unsur. Samsunluların bugüne kadar olduğu gibi yılbaşında da kısıtlama ve tedbirlere hassasiyetle uyarak, yeni yıla çok daha umutlu bir şekilde girebilmemize vesile olacaklarına inanıyorum." dedi.

Salgın döneminde alınan tedbirlerle elde edilen kazanımların korunabilmesi için süreklilik vurgusu yapan SAmsun Valisi, "Bugünlerde sosyalleşmeye değil, kendimizi korumaya odaklanalım ve güzel günlere tedbirle hazırlanalım. Unutmayalım, başarıyı mücadelemizin sürekliliği kalıcı kılacak." dedi.