Sağlık Personelinin 9 Yaşındaki Kızı Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Erzurum 'da görev yapmakta olan sağlık personelinin 9 yaşındaki kızı coronaya yakalandı. Yoğun bakımda tedavisi süren minik kız , tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sağlık Personelinin 9 Yaşındaki Kızı Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Acı haber: Sağlık personelinin 9 yaşındaki kızı coronavirüse yenik düştü.

Erzurum 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde görev yapmakta olan Gafur Kartal 'ın 9 yaşındaki kızı Melek Kartal, geçtiğimiz ay rahatsızlandı. Koronavirüs belirtileri gösteren ve rahatsızlanan Kartal, Erzurum Şehir Hastanesi 'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

Çeşitli rahatsızlıkları olduğu öğrenilen Melek Kartal 'a corona testi yapıldı. Yapılan coronavirüs testi pozitif çıkan Kartal, hastanede bir süre tedavi altına alındı. 

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Tedavisi devam eden Melek Kartal 'ın durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Yoğun bakıma alınan küçük kız, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ACI HABERİ VERDİ

9 yaşındaki Melek Kartal 'ın coronavirüse yenik düşmesi , sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Vefat haberi Erzurum İl Sağlık Müdürü tarafından verildi ve başsağlığı mesajı yayımlandı. 

Bedir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"O bir melekti, meleklerin yanına gitti. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarından, kıymetli personelimiz Gafur Kartal'ın 9 yaşlarındaki melek kızı, Covid-19'a yenik düştü, meleklerin yanına gitti. Her ölüm erkendir sahibine ancak bu çok acı oldu. Kıymetli kardeşim Gafur Kartal ve değerli ailesine, tüm yakınlarına, acıyı yüreklerinde hisseden sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA