Sağlık Bakanlığı YKS Öncesi Uyardı: Bunlara Mutlaka Dikkat Edilmeli

Sağlık Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından hafta sonu uygulanacak 2020 YKS öncesi bilgilendirme broşürleri paylaşıldı.

Sağlık Bakanlığı YKS Öncesi Uyardı: Bunlara Mutlaka Dikkat Edilmeli

Milyonlarca öğrenci ve ailesinin heyecanla beklediği sınav süreci başlıyor. Bu yıl koronavirüs gölgesinde geçecek 2020 YKS için ÖSYM'den dün yapılan bilgilendirmelerin ardından Sağlık Bakanlığı'da uyulması gerekilen tedbirlere ilişkin bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'nca yapılan uyarılarda, sınavın yapıldığı binalara maske ile girilmesi, maskenin doğru kullanımı konusundaki kuralların ihmal edilmemesi , sınavın yapıldığı binaya girerken ve sınav bitiminde binadan çıkarken en az 1.5 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulması, kapı kolları ve trabzanlar başta olmak üzere sık kullanılan yüzeylere dokunulmaması, dokunulduğu takdirde ellerin en az 20 saniye boyunca su ve sabunla yıkanması, su ve sabunla yıkama imkanı olmaması durumunda ellerin alkol içerikli el antiseptiği ile temizlenmesi , sınav binasındaki tuvalet kullanılmışsa ellerin en az 20 saniye boyunca su ve sabunla yıkanması gerektiği belirtildi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yazı

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, şunu diyen bir yazı 'Sınavın yapıldığı binaya maske takılı halde girilmelidir. Maskenin doğru kullanımı konusundaki kurallar ihmal edilmemelidir. TÜRKİYECUMHURİYETİ SAĞLIK BAKANLI saglik.gov.tr fo.o /SaglikBakanligi'

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'Sınavın yapıldığı binaya girerken ve sınav bitiminde binadan çıkarken en az 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulmalıdır. TÜRKİYECUMHURİYETİ SAĞLIK BAKANLI saglik.gov.tr for. /SaglikBakanligi'

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.