Sağlık Bakanı Koca'dan Okulların Açılış Tarihiyle İlgili Açıklama Geldi! Erken Dönemde Açılması Düşünülmüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Okullar ne zaman açılacak, okulların açılışı iptal edilecek mi?" sorularına yanıt verdi. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Koca, okulların erken açılışının şu an için söz konusu olmadığını, uzaktan eğitimin bir süre daha devam edeceğini söyledi.

Sağlık Bakanı Koca'dan Okulların Açılış Tarihiyle İlgili Açıklama Geldi! Erken Dönemde Açılması Düşünülmüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların açılışının öne alınıp alınmayacağına yönelik soruya yanıt verdi. Ramazan ayında tedbirlere ne kadar uyulduğunun gözlemleneceğini söyleyen Sağlık Bakanı, Ramazan ayından sonra sürece ilişkin daha net bir açıklama yapılabileceğini söyledi. Okulların erken açılışı ise şu an için söz konusu değil...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Önümüzdeki haftalarda bu düşüşlerin devam etmesini, Ramazan'da da tedbirlere ne kadar uyduğumuzu görerek bu konu ile ilgili daha net bir şey söylemek uygun olabilir. Şu an erken dönemde açılması gibi bir durum düşünülmüyor. Ne zaman açılabilir, açılabilir mi? önümüzdeki haftaların seyrine göre gündem olabilir.