Sağlık Bakanı Koca'dan Gençler ve Çocuklara Çağrı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs önlemleri konusunda çocuklar ve gençlere çağrıda bulunarak, büyük küçük riskleri azaltma konusunda birliktelik mesajı verdi.

Sağlık Bakanı Koca'dan Gençler ve Çocuklara Çağrı

Sosyal medya hesabından koronavirüsle ilgili bilgilekndirmelerini sürdüren Sağlık Bakanı Koca, dünkü verilerle ilgili gün içerisinde değerlendirmelerde bulunmuş ve ilgili verilerin uzun süreden sonra gelen en yüksek vakaları barındırdığını kaydetmişti. Bakan Koca, "Dün, son 45 günün en yüksek vaka sayısını açıkladık. Bu sonucu bekliyorduk. Her birimiz, güç birliği içinde, salgınla sağlık ordumuzun birer üyesi gibi savaştığımızda aldığımız sonucu unutmayın. Tedbirlere karşı eli kolu bağlı virüs bizi yıldıramaz. Bu savaşta YİNE BERABER MİYİZ?" demişti.

Sosyal medya hesabından çocuk ve gençlere yönelik de tedbir çağrılarında bulunan Sağlık Bakanı, "Çocuklar ve gençler; okulları, büyükleri ve salgına karşı başarı için, elinden geleni yapıyor. Kurallara uyulmazsa hayatın nasıl aksadığının en büyük tanığı şu anda onlar. 83 Milyon yeniden birleşelim, savaşa kaldığımız yerden devam edelim. Büyük küçük riski azaltalım. VAR MIYIZ? Kural. Umut. Özveri. Haydi. Mücadele normaline dönelim." ifadelerini kullandı.