Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu Koronavirüse Yakalandı

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu koronavirüse yakalandı. Akkoyunlu hastanede tedavi altına alınan Akkoyunlu 'nun telefonunun da alındığı bildirildi.

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu Koronavirüse Yakalandı

Son dakika: Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu koronavirüse yakalandı.

Ünlü profesör Muhammed Emin Akkoyunlu koronavirüse yakalandı. Akkoyunlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dün geç saatlerde korona testimin pozitif olduğunu öğrendim. Bu işin doğasında bu var. Meslek olarak bulaşma riski yüksek olan guruptayız. Sizden iki ricam var; 1.Salgın bitene kadar #48SaatHiçÇıkma 2. Bana ve benim gibi şifa bekleyenlere dua.

Muhammed hocanın telefonu bir müddet yanında bulunmayacak. Genel durumunda kötüleşme olmamakla beraber bir miktar yoğunlaşma olması nedeni ile bu kara alındı. Dualarınıza ihtiyacımız var"

Akkoyunlu daha önce yaptığı paylaşımlarda coronavirüsle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"İstanbula giriş çıkışların kısıtlanması gerekiyor. Salgının İstanbuldan anadolunun ücra köşelerine yayılması riski var.

Vaka sayılarının artımında ivme 2.5 hafta boyunca artacak. Malesef ölümlerde. Bu salgının grafiği böyle malesef. Sonrası ise uzun bir şekilde gardımızı indirmememiz gerek. Sabır Direnç Ve zafer Inşallah

Grafikler diyor ki; & İtalya platoya hazırlanıyor. İtalyanlar başardı falan değil. Sadece artık bulaşacak çok fazla kişi kalmadı & Önlemede en başarılı grafik Korede & Artık ABD ve ispanya liste başı için yarışacak. Özellikle ABD'nin bozuk sağlık sistemi başına bela olacak gibi