Omicron’un Yeni Belirtisi. Varsa Hemen Test Yaptırın

Çıktığı günden beri yeni varyantlarla gündeme gelen koronavirüsün, Omicron varyantı için yeni bir belirti haberi geldi. Bu belirti tırnaklarda görülüyor.

Omicron’un Yeni Belirtisi. Varsa Hemen Test Yaptırın

Dünya üzerinde 5 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs, Omicron varyantı üzerinden tehlike saçmaya devam ediyor. Vaka ve ölüm sayılarının tırmanmasına neden olan Omicron varyantının yeni bir belirtisini açıklayan bilim insanları, tırnak köklerinin mavi, mor ya da gri olması durumunda mutlaka doktora gidip test yapılması uyarısında bulunuyor.

Omicron varyantı, koronavirüs salgınında sıklıkla kamuoyunun karşısına çıkan nefes darlığı, halsizlik, öksürük gibi semptomların yanı sıra yeni belirtiler de göstermeye başladı.

ABD'nin önde gelen sağlık kurumlarından Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, koronavirüsün birçok belirtisi olduğunu duyururken, salgının önlenemediği Hindistan'dan dikkat çekici bir haber geldi. 41 milyondan fazla vakanın olduğu ve 400 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hindistan'ın önde gelen medya kuruluşlarından APB News, Omicron varyantının yeni belirtisinin tırnaklarda görülebildiğini öne sürdü.