Netenyahu'dan Flaş Açıklama: İsrail'de On Binlerce Kişi Ölebilir

Son dakika haberi: Netenyahu 'dan İsrail için coornavirüs açıklaması geldi. Netenyahu, İsrail 'de corona nedeniyle on binlerce kişinin ölebileceğini söyledi.

Netenyahu'dan Flaş Açıklama: İsrail'de On Binlerce Kişi Ölebilir

Netenyahu 'dan korona açıklaması.

İsrail Kanal 12 Televizyonu adlı kanala konuk olan İsrail Devlet Başkanı Netanyahu, corona virüs pandemisi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Netenyahu açıklamasında, "Hiç kimse işlerin hangi safhaya varacağını bilmiyor. Sağlık Bakanlığı ilerleyen günlerde günde 20 bin kişiye test uygulayabilir." dedi coronada son durumu aktardı.

İSRADİL 'DE ON BİNLERCE KİŞİYİ ÖLDÜREBİLİR

Corona virüs ile ilgili gidişatın nasıl olduğunu kestirmediklerini ifade eden Netenyahu,  ilerleyen dönemde hastalığa yakalananlar arasında  ölüm oranlarının yüzde 2 ila 4 olabileceğini, ölümlerin daha da artabileceğini söyledi. 

DİĞER ÜLKELERE GÖRE DAHA İYİ AMA ON BİNLERCE KİŞİ ÖLEBİLİR

Sınırlarnı kapattıkları için İsrail 'in durumunun diğer ülkelere göre dha iyi olduğunu ifade eden Netanyahu, salgın nedeniyle İsrail 'de on binlerce kişiyi bulabileceğini söyledi.

İSRAİL 'DE SON DURUM

İsrail Sağlık Bakanlığı bir açıklamada bulundu ve ülkede Kovid-19 corona virüsü tespit edilenlerin sayısının 883 'e çıktığını ifade etmişti.

Batı Kudüs'te dün 88 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ülkede Kovid-19 nedeniyle ilk ölüm kaydedilmişti.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA