Yüz yüze eğitim ile ilgili kritik değerlendirmelerde bulunan Bakan Selçuk, eğitim öğretimin yüz yüze devam etmesi için gerekli teknik hazırlıkların olduğunu kısa süre sonra açıklama yapılacağını söyledi. Bilim Kurulunun geçtiğimiz günlerdeki toplantısının ardından okulların açılmasıyla ilgili, " En az 1 ay daha yüz yüze eğitimin başlatılmaması tavsiyesinde bulunduk" açıklamasını yapmıştı.
TEKRAR ERTELENECEK Mİ?
SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Okulların açılış süreciyle ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.
Dddf
Açılmasın
Bu durumda cocugumu asla yollamayi diusunmuyorum
Okullar acilmali
1 vaka varken kapatılan okullar 2000 vakaya yaklaşırken okulların açılması saçma olur çocuklar taşıyıcı sağlık çalışanları o kadar kostüm giyerken çocuklar okulda maske ve hijyenlemi korunacak yapmayın Allah aşkına riske atmayın çocukları ve ailelerini
Heryer kapansın okullar açılsın
Okul açılmalı bence çocuklar eğitimden geri kalmamalı herkes sokakta olan çocukların eğitimine oldu
Hibrit sistemi uygulanabilir