MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Koronavirüs Çıkışı: Hayret Verici Seviyelerdedir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin salgına yenilmesini, acıklı ve aciz duruma düşmesini bekleyen hatta bunu bekleyen çevrelerin var olduğunu, bunun hayret verici seviyelerde olduğunu söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Koronavirüs Çıkışı: Hayret Verici Seviyelerdedir

Koronavirüs mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, olağanüstü bir krizin nasıl yönetileceği, nasıl ve hangi durumlarda stratejik hareketler yapılacağının bu süreçte Türkiye tarafından başarıyla idame ettirildiğini belirtirken, Türkiye'nin bu süreçte aciz duruma düşmesini bekleyenlerin de var olduğunu söyledi. MHP Lideri şu ifadeleri kullandı: 

Olağanüstü bir krizin nasıl yönetileceği, Covid-19 kuşatmasının nasıl ve hangi stratejik mülahazalarla yarılacağı elbette vatanseverlik duygusuyla ve millete hizmet aşkıyla ispatlanmaktadır.

Türkiye’nin salgına yenilmesini, acıklı ve aciz durumlara düşmesini bekleyen, dileyen, hatta bu maksatla inceden inceye faaliyette bulunan çevrelerin varlığı da esef ve hayret verici seviyelerdedir. Sağlık alt yapımızın güçlü, bu alandaki yönetim anlayışının güven verici olması bazı gafilleri rahatsızlığa ve huzursuzluğa sevk etmektedir.

Elbette herkesin inanç, ifade, yaşayış ve tercih özgürlüğüne saygı duyulmalıdır. Fakat hiç kimse de Müslüman mahallesinde salyangoz satma küstahlığına, bunu da aklama ve haklı çıkarma kütüklüğüne heves etmemelidir.

Asıl nefret dili, asıl ilkel ve çağın gerisinde kalmış üslup aynısıyla sözü edilen baroların ruhuna yuvalanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Diyanet İşleri Başkanı’nın malum ve gündeme gelen, aynı zamanda manevi bir gerçek olan sözlerine aynen iştirak etmektedir.