Maske Zorunluluğu Kalkıyor Mu Bakan Koca Önümüzdeki Haftayı İşaret Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftaya yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısının en önemli toplantı olacağını açıkladı.

Maske Zorunluluğu Kalkıyor Mu Bakan Koca Önümüzdeki Haftayı İşaret Etti

Sakarya Valiliği ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "En önemli toplantılarımızdan biri olacak. Maske başta olmak üzere alınacak kararlar olacak’’ dedi.

Gündem Değişti

Maske yasağının kalkacağına yorumlanan açıklamada Koca, gündemin artık değiştiğini, vatandaşın en iyi şekilde sağlık hizmeti alması için uğraştıklarını belirtti.

Bakan Koca açıklamasında haftaya yapılacak Bilim Kurulu toplantısını işaret ederek "Özellikle sıfır vaka olan, sıfır yoğun bakım olan illerimiz olmaya başladı. Şuan 19 ilimizde yoğun bakımdaki hasta sayısı sıfır. Her geçen gün bunun arttığını görüyoruz. Geçen yıl maskeli bu son yazımız olacak demiştim. O dönem inanan çok olmadı. Bahar geldi ve o yaza giriyoruz. En kötü günlerimiz geride kaldı endişe etmeyiniz diye konuşmam olmuştu. O dönemde de ilim insanları arkadaşlarımız olmak üzere endişeyle yaklaştılar. Yine tekrar ediyorum 'En kötü günlerimiz geride kaldı" ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulunda Görüşülecek

Koca, "Bilim Kurulu haftaya toplanıyor. En önemli toplantılarımızdan biri olacak. Maske başta olmak üzere alınacak kararlar olacak. Okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere" ifadelerine yer verdi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /