Maske Takmayanları Koronalıyım Diye Koırkuttu

Düzce'de bir kişi, caddede maske takmayanların yanına yaklaşıp hastaneyi sordu ve onlara koronaya yakalandığını söyledi.

Maske Takmayanları Koronalıyım Diye Koırkuttu

Düzce'de maske takmayanlara şok :D.

Düzce'de amatör bir tiyatro oyuncusu  İsa Gülaçtı, maske takmayan vatandaşlara anlık şok yaşattı. Edinilen bilgilere göre Gülaçtı, maske ve mesafe kurallarına uymayan vatandaşları kontrol etti ve bir deney yaptı. İstanbul Caddesi'nde zorunlu olan maske kuralına riayet etmeyen vatandaşların yanına yaklaşarak , "Benim koronavirüs testim pozitif çıktı. Hastaneye nasıl gidebilirim?" sorusunu sordu.

Maskesiz olarak sokakta duran vatandaşlar , bu kişinin hastaneye gitmesine aldırış etmeden önce hastaneyi tarif etti. Bu kişiler çenelerinde, ellerinde olan maskelerini çekmeden adresi tarif etti. İsa Gülaçtı maske takmayan iki gence de aynı şekilde yaklaşırken, gençler, "Maskeni tak. Bizimle dalga mı geçiyorsun?" diyerek, hızla uzaklaştı ve gitti.

Sosyal deneyde insanların duyarsız olduğunu gördüğünü söyleyerek açıklamada bulunan Gülaçtı, "Koronalı bir kişiyle muhatap olunmaması gerektiğini düşündüm ama bu kadar duyarsız olunduğunu hiç tahmin etmemiştim. Gerçekten biraz duyarlı olmak lazım, özellikle bu zamanlarda. Allah sonumuzu hayır etsin" ifadelerini kullandı.

Gülaçtı, insanlara hastaneye gittiğini söyledi ve maske kuralına uymayanlara korona olduğunu söyledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA