Maske Kararı Hakkında Açıklama Yapılacak

Maske ile ilgili karar hakkında gözler bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapacağı açıklamada olacak. Bakan Koca’nın son dakika paylaşımında maske ile ilgili ‘’ SAAT 18.00’DA yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız.’’ dedi.

Maske Kararı Hakkında Açıklama Yapılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yapacağı basın toplantısında önemli kararlar açıklayacak. Bakan Koca’nın maske hakkında da alınan kararları paylaşması bekleniyor. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada basın toplantısının bugün saat 18.00’de yapılacağını belirtmişti.

Bugün yapılan paylaşımda ise maske konusunun ele alınacağını ifade etti. Fahrettin Koca; ‘’ SAAT 18.00’DA yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!’’ ifadelerini kullandı.

Dün yapılan paylaşımda ise yapılacak açıklamanın beklenen açıklama olacağına indandığını ifade etmişti. İşte o dünkü paylaşım; 

''Koronavirüs Bilim Kurulu yarın, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. YARIN SAAT 18.00’DA bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere.''