Son dakika haberi: Koronanın kaynağı tespit edildi.
DSÖ tarafından Çin'de yapılan araştırmalar sonucu Covid 19'un kaynağı tespit edildi.
Yayımlanan raporda , gündemdeki iddlalardan laboratuvar iddiasının düşük olduğu , hatta covid 19'un laboratuvar ortamından sızmasının gerçekleşmesinin çok düşük bir ihtimal olduğu bildirildi.
YARASA
Söz konusu raporda, "Yarasalarda tespit edilen virüs ile Covid-19 arasındaki kayıp bir halka olduğu, bunun da bir hayvan olma ihtimalinin çok muhtemel olduğu"na yer verilirken virüsün Wuhan'da deniz ürünleri pazarında başlayıp başlamadığı konusunda kesin bir bilginin yer almadığına da yer verildi.
The Associated Press haber ajansının son dakika olarak aktardığı haberde, Dünya Sağlık Örgütü üyesi bir ülkenin diplomatından Dünya Sağlık Örgütü'nün neredeyse tamamlanmış raporuna ulaştığını bildirdi ve covidin çıkma nedenleri hakkında yazı kaleme aldı.
DÖRT SENARYO VAR
Söz konusu raporda dört senaryo var. En önemli senaryo ise yarasalar. Yarasalardaki virüs arasında başka bir hayvanın aktarım yapmış olduğu bildirilirken virüsün laboratuvardan sızmasının düşük ihtimal olduğuna yer verildi.
Koronavirüsün benzerinin yarasalarda görüldüğünün belirtildiği raporda, "Yarasalarda tespit edilen virüs ile Covid-19 arasındaki evrimsel mesafenin birkaç on yılda gerçekleşebileceği, bu da yarasalar ile Covid-19 arasında kayıp bir halka olduğu, bunun da bir hayvan olma ihtimalinin çok muhtemel olduğu" denildi.
Virüsün insanlara direk bulaşma ihtimali üzerinde duruldu ve bunun çok düşük ihtimal olduğuna yer verildi.
Ne yarasa ya dünya nüfusu fazla girple belirtisi aynı resmen insanları yok ediyorlar virüs siyasetin parçası Allaha şirk kosuyorsuzun bırakın artık Allaha fazla gelmeyen kullar dünyaya fazla geldigi ya Allah müddet verir kul fırsat sanar Allah aptalmi
Yav he he
Labaratuar da üretilip insan sağlığıyla oynadılar. Kim ne derse desin. Amerikanın iki bayan CIA ajanı na verilen iki tüp virüsü cin vuhandaki bir sağlık Labaratuarındaki iki profesör enjekte edilerek virusu yaydilar ve tum delileri yok etmek icin bilen bir kisi bile kalmadi hepsi öldü bir kisi kaldi fransali bir bilim adami kimligi gizleniyor.
Biz neden batman olmuyoruz da ölüyoruz :) :) :) :)
Size bir haberim var. Biz bunu zaten biliyorduk.
Yakında vegan projesiyle et yemeyi ortadan kaldırmak istiyorlar. Zaten sentetik et söylemleri başladı
Yalan inandım şimdiye kadar onca yarasa ballık canlı canlı yediniz zıkkım yiyesiceler 2019 da mı virüs oldu. virüsü laboratuvar dan çıkardınız Allah belanızı versin sizin Çinliler nice evlerde Ana baba öldü çocuklar yetim kaldı inşAllah siz de sürünün ölmeyin
Ne bulursa yedikleri icon lanet olasicalar hayvandan insana gecerek cogaldi demekki