Koronayı Bu Karışımla 4 Günde Yendi

Vuhan 'da ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılancoronavirüs salgını ile ilgili son dakika gelişmesi geldi. Gün Işı Gazetesinde yer alan habere göre belediye başkanı, Elazığ'da doğada yetişen 23 çeşit bitkiden elde edilen karışımla coronayı 4 günde yendi. 

Koronayı Bu Karışımla 4 Günde Yendi

Bu karışımla koronayı 4 günde yendi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlulları geçtiğimiz gün coronavirüse yakalanmıştı. Koronaya yakalanan Şerifoğlulları ile çok sayıda hastaya uygulanan bitkisel karşımın sonuç verdiği iddia edildi. 

4 GÜNDE İYİLEŞİYORLAR

Elazığ Kapalı Çarşı Dernek Başkanı Hasbi Yargıç Emir 'in açıklamasına yer verilen haberde, söz konusu karışımın coronaya karşı etkili olduğu ve iyi geldiği belirtildi. Emir yaptığı açıklamada coronaya yakalananlara bu karışımın verildiğini, bu karşılımın 4 günde etki ettiğini söyleyerek, "Doğada yetişen bitkiler var. Bunların çeşitleri var. Bu bitkileri kaynamış suyun içine atıyoruz. Bu bitkiler bir kıvam alıyor. Karışımın suyunu süzüp dolaba atıyoruz. Bu karışımı hastaya sabah, öğle, akşam bir su bardağı içiriyoruz. Bu karışımı içen Covidli hasta 4 günde iyileşiyor." ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI DA KULLANDI

Geçen gün coronaya yakalanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 'nın da bu karışımdan kullandığını söyleyen Emir," Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na da bu karışımı verdik. 10 hastaya kendim yaptım verdim. Hepsinde de faydalı oldu. 4. gün ayağa kalktılar. 5. gün PRC testleri negatif çıktı. Ölüm döşeğindeki 85 yaşındaki kadına bu karışımı verdik. 5. gün kalkıp yürüdü." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

" Hangi bitkinin hangi hastalığa iyi geldiğini biliyorum. Arının konduğu her bitkiyi şifa olarak görüyorum. Arının konduğu bitkilerden bir demet hazırladım. Bu bitkiler kolay bulunmuyor. Bazı bitkileri bulmak için yüksek dağlara çıkmak durumunda kalıyorum. Bitkileri getirdim bu karışımı hazırladım. Bu karışımda 23 çeşit bitki var. İddia ediyorum; bu karışım koronavirüse iyi geliyor. İsteyen profesör gelsin, istediği hastanın üzerinde deneme yapsın. 5 gün sonra bütün hastaların testi negatif çıkar. Ben 10 hasta üzerinde denedim. Hepsi de iyileşti."

KORUNMAK İÇİN DE KULLANILABİLİR

Söz konusu karşımın coronadan korunmak için de kullanılabileceğini söyleyen Emir, "Bana virüs bulaşmasın diyenler de bunu rahatlıkla kullanabilirler. Tıp, şuanda bu hastalık karşısında çaresiz. Ben diyorum ki hangi sağlık kuruluşu isterse, ben bu karışımı hazırlarım. 3 tane hastanın üstünde bir hafta denesinler. Testi negatif çıkmazsa sorumlusu benim. Biz bu karışımda kimyasal bir madde kullanmıyoruz. Tamamen doğal, dağdan topladığımız bitkilerle hazırlıyoruz." dedi.

ÜCRET ALMIYORUM

Annesi için de aynı karışımı kullandığını söyleyen Emir, karışım karşılığında ücret almadığını belirterek; "Kim gelirse ona bu karışımdan yapıyorum. Hiçbirinden de ücret almıyorum. Şifa amaçlı. Bizim amacımız hastaları iyileştirmektir. Bugüne kadar bu karışımı kullanan herkes şifasını buldu." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA