Koronaya Yakalanan Polis Memurundan Acı Haber

Koronavirüse yakalanan polis memurundan acı haber geldi. Vali Davut Gül yaptığı açıklamada polis memuru Hüseyin Yılmaz 'ın Covid 19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini söyledi.

Koronaya Yakalanan Polis Memurundan Acı Haber

Koronaya yakalanan polis memurundan acı haber.

Gaziantep'ten acı bir son dakika haberi geldi. Vali Davut Gül yaptığı açıklamada coronavirüs nedeniyle bir polis memurunun hayatını kaybettiğini söyledi ve polis memurunun ailesine taziye dileklerini iletti. 

Sosyal medya hesabı üzerindne paylaşım yapan Vali Gül,  Gaziantep Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan polis memuru Hüseyin Yılmaz 'ın Kovid-19 'a yakalandığını, hastanede tüm müdahalelere rağmen polis memurunun kurtarılamadığını ve hayatını kaybettiğini ifade etti.

Polis memuruna Allah'tan rahmet dileyerek taziye mesajı yayımlayan Vali Gül, "Kovid-19 hastalığından vefat eden polis memurumuz Hüseyin Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Çok basit tedbir olan maske, mesafe ve temizlik kuralına uymadığımız müddetçe bu illetten kurtulma ihtimalimiz yok. Sana çok şey olabilir." dedi.