Çin'in Wuhan kentinden çıktıktan kısa süre sonra neredeyse dünyadaki tüm ülkelerde görülen yeni tip koronavirüs nedeniyle 22 bin 342 kişi hayatını kayberderken, dünya genelindeki vaka sayısının 503 bini geçtiği bildirildi. Dünya genelinde koronavirüse yakalandıktan sonra tedavi olan kişi sayısı ise 121 bin 227 olarak açıklandı.
İtalya'da 74 bin, İspanya'da 56 bin koronavirüs vaka kaydı bulunuyor. İtalya'da şimdiye kadar 7 bin 500 kişi, İspanya'da ise 4145 kişi hayatını kaybetti.
Durun durun daha yeni başlıyor. Siz hala İslamiyeti dini kabul etmeyin kötüleyin. Yatacak yeriniz yok hala çıkarsınız sokaklara hala önlem almazsınız. İtalya #kendisonunugetiriyorsun.
Allah'a şükürler olsun Türkiye de fazla bir sorun yok inşAllah atlatacağız birlikte bilinç li yaşayarak bozuk paralara dikkat edin kimde var sa bol deterjanli suda bekletin .
Ramazan sen sanırım papu new gine yaşıyorsun.Ülkemizde hergün vaka ve ölüm sayısı artıyor.
Beğen (0) Beğenmedim! (0)Şevket ne kadar cahil ve malsın
Bozuk para yada bir sürü önlem değil bizim yapacağımız Allah'a yönelmek yaptıklarımızin bedeli olarak Allah bize dönüş yapın sarılın ipime diyor . Öyle ki dünyada bir suç islediginde cezası varsa Allah'ın kanunlarını cignemenin cezası yok mu kadını çocuğu hayvanı ağacı doğayı katlettik hep fitratla oynadık yüce rabbim tobe kapısını açık bırakmış gel kulum diyor .
Bunun İslam'la ne ilgisi var? İran ve Arabistan da ölüm yok mu? Ya cahil olmayalım
Bunun İslam'la ne ilgisi var? İran ve Arabistan da ölüm yok mu? Ya cahil olmayalım
Önlem almadınız türkiyeye kadar geldi :) ne mal insanlar var.vurdum duymaz insanlar umurlarında değil.biyolojik silah olduğu belli 3 gün yasak olsun ülkede virüs kalmaz.