Koronavirüs Tedbirlerini Hiçe Sayıp, Sabaha Kadar Tepindiler

Antalya'da koronavirüs salgınına rağmen bir villada parti düzenlendiği bildirildi.

Koronavirüs Tedbirlerini Hiçe Sayıp, Sabaha Kadar Tepindiler

Partiye katılanların görüntüleri sosyal medya hesaplarından, "Canınız çeksin" notlarıyla paylaşılırken, Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, parti düzenlenen villayı tespit ederek, katılanların tespiti için çalışma başlattı. 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan kısa süre sonra dünyaya yayılan ve 1.5 milyondan fazla insanın ölümüne milyonlarca insanın hastanelerde ölüm kalım savaşı vermesine neden olan koronavirüs, ülkemizde de ölüm saçmaya devam ediyor. Her geçen gün alınan tedbirlere yenileri eklenirken, bu tedbirleri hiçe sayarak toplum sağlığını tehdit eden tipler de gün yüzüne çıkıyor. 

Antalya'da dün akşam bir villada buluşan canlılar, saat 22.00'den sabahın ilk ışıklarına kadar yamyamlar gibi tepindi. Sosyal mesafe , maske ve hijyen kurallarının hiçe sayıldığı geceye katuılanların çektikleri görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı, bu görüntülerde, "Eğlence başlıyor" , "dans dans dans" , "canınız çeksin" ifadelerini kullandığı görüldü. Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, parti düzenlenen villayı tespit ederek, katılan tiplerin yakalanması için çalışma başlattı.