Koronavirüs Aşısı Olan Genç Hemşire, Canlı Yayında Bayıldı

ABD'de meydana gelen olayda Pfizer aşısnı olan bir hemşire , canlı yayında basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada bayıldı. O Anlar kameralarda.

Koronavirüs Aşısı Olan Genç Hemşire, Canlı Yayında Bayıldı

Son dakika : Korona aşısı olan hemşire canlı yayında bayıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre koronavirüs aşısı olan bir hemşire ,canlı yayında kameralar karşısında bayıldı. Amerika'nın  Tennessee eyaletinde koronavirüs aşısı oldutan sonra  bölgde hazır bulunan basın mensuplarına açıklamada bulunan Tiffany Dover adlı hemşire, rahatsızlanarak canlı yayın sırasında açıklama yaptığı srasında  bayıldı. Hemşirenin yardımına meslektaşları koştu ve hemen müdahalede bulundu.

HANGİ AŞIYI OLDU?

Amerika Birleşik Devletleri Tennessee adlı eyalette meydana gelen olayda hemşirenin Almanya'dan gelen BioNTech ve Pfizer aşısının olduğuna yer verildi.  Bu aşıyı olan hemşire Tiffany Dover, aşı olduktan sonra basın mensuplarına aşı ile ilgili açıklamada bulundu. Hemşire Dover, konuşma yaptığı sırada elini alnına götürdü ve basın mensuplarına 'Başım dönüyor' dedi ve bir süre durduktan sonra bayıldı. O anda meslektaşları diğer sağlık çalışanları, Dover'a ilk müdahaleyi yaptı. O anlar saniye saniye ABD merkezli yayıncı kuruluş NBC'nin kameralarına yansıdı.

İşte o anlar.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA