Korona Hastası, Çiğköfte Dükkanını Açıp Satış Yaptı

Kırklareli 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre korona hastası olan bir kişi, çiğköfte dükkanında , satış yaparken yakalandı.

Korona Hastası, Çiğköfte Dükkanını Açıp Satış Yaptı

Koronaya yakalanan çiğköftec, dükkanda satış yaparken yakalandı.

Kırklareli'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Balkan Caddesi 'nde esnaflık yapan bir kişi , polis ve sağlık ekiplleri tarafındna yakalandı. Edinilen bilgilere göre bu kişiye corona tanısı konulan kişi olduğu öğrenildi. 

İhbarı değerlendiren polis ile sağlık ekipleri , hemen esnafın dükkanın bulunduğu Balkan Caddesi 'ne gitti. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları kontrollerde M.A isimli kişinin virüs tanısı sebebiyle izolasyonda bulunması gerektiğini tespit etti.

"BENİM BİR ŞEYİM YOK"

Polis ve sağlık ekiplerinin uyarıları sonrası izolasyon sağlanarak, evine götürülmek üzere ambulansa alınan M.A. isimli kişi, "Benim bir yerim ağrımıyor, ağrım sızım yok ki", "Ateşim çıkmadı ki", "Dükkana bir şeyler almaya geldim, eve gidecektim" dedi. 

3150 TL CEZA

Evde olması , karantinada olması gerekirken dükkanda olan M.A. isimli kişiye karantina ihlali yaptığı gerekçesiyle 3150 TL ceza kesildi.