KKTC'de Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersan Saner, koronavirüs pandemisine ilişkşin yeni kararları duyurdu.

KKTC'de Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersan Saner, koronavirüs pandemisine ilişkşin yeni kararları duyurdu.

28 Şubat 2021 Pazar 09:15
KKTC'de Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı

Bakanlar Kurulu'nca alınan yeni kararlar çerçevesinde KKTC'de bu ayın ilk haftasından bu yana devam eden kısmi sokağa çıkma yasakları bir kez daha uzatıldı. Başbakan Saner tarafından yapılan basın açıklamasında, daha önce ülke genelinde 1 Mart'ta yürürlükten kaldırılacağı açıklanan kısmi sokağa çıkma yasağı 8 Mart'a kadar uzatıldığı belirtildi.

Yeni karara göre, 1-8 Mart tarihleri arasında saat 21.00 ile saat 05.00'e kadar sokağa çıkma yasakları sürecek. Üst kurul'un yaptığı öneriler doğrultusunda, hafta içi bar, kafe, lokanta gibi iş yerleri haricindeki tüm işletmeler hizmet verebilecek. Cumartesi günleri ise market, fırın, kasap ve restoranlar akşam saat 20.00'e kadar paket servisle hizmet verebilecek. Hafta sonları diğer işletmeleri faaliyet gösteremeyecek. KKTC'de son 24 saatte 5 bin 92 test yapıldığı, 27 yeni vaka tespit edildiği açıklandı.

Son Güncelleme: 28.02.2021 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.