İngiltere'den Coronavirüs Aşısı İçin Sevindiren Açıklama: Tarih Verdiler

Coronavirüs aşısı için ABD 'den sonra İngiltere 'den de umutlandıran bir açıklama geldi. Açıklamada aşı için tarih verildi.

İngiltere'den Coronavirüs Aşısı İçin Sevindiren Açıklama: Tarih Verdiler

Son dakika : İngiltere 'den coronavirüs aşısı için umutlandıran açıklama.

ABD ve Çin 'den gelen aşı açıklamasının ardından umutlandıran bir açıklama daha geldi. İngiltere'nin baş bilimsel danışmanı yaptığı son dakika açıklamasında, "Corona virüsü için aşı gelişiminin test edilmesinde büyük ilerleme kaydedildi ve önümüzdeki aşının ilk Nisan ayında test edilmesini bekliyoruz." dedi.

ABD 'DE YAPILDI

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da corona virüsle mücadele görev gücü ile basın toplantısı düzenledi. Gelecek 15 gün için halkın izlemesi gereken adımlara ilişkin yeni bir kılavuz yayımladıklarını bildiren Trump, "Virüsle mücadele ederken, virüsün yayılmasını ve bulaşmasını önlemek için hepimizin kritik rolü var." uyarısında bulundu.

Trump, genç ve sağlıklı kişiler için virüsün hayati tehlike arz etmemesine rağmen, bu kişilerin virüsün yayılmasında katkıları olabileceğine, bu nedenle de dikkatli hareket etmeleri gerektiğine işaret ederek, "ABD'liler 10 kişiden fazla gruplar halinde bir araya gelmekten kaçınmalı. İnsanlar barlar, restoranlar, yemek yerlerinden uzak durmalı ve mümkünse seyahat etmemelidir." ifadesini kullandı.