İl ve İlçeleri Açıklandı: 15 Polis ve Bekçi Koronavirüse Yakalandı

Son dakika haberi: Farklı il ve ilçelerde 15 emniyet müdürü, polis ve bekçinin koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı.

İl ve İlçeleri Açıklandı: 15 Polis ve Bekçi Koronavirüse Yakalandı

Son dakika: 15 polis ve bekçi koronavirüse yakalandı. 

Vuhan 'da ortaya çıkan ve kısa süre içinde tüm dünyaya yayılan ve Türkiye 'de 92 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan corona virüs , polislerimize bulaştı. 

24 SAAT GÖREV YAPIYORLAR

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak, düzeni sağlamak, sokaklarda dolaşan vatandaşları bilgilendirmek, 65 yaş üstü tek kalan vatandaşların ihtiyaçlarını almak, pazar alış verişini yapmak ve daha birçok görev için sokaklarda , karakollarda emniyette görev başında olan polislerimiz ile bekçilerimizden 15 'i koronavirüse yakalandı.

 Hürriyet 'ten Toygun Atilla'nın kaleme aldığı  haberine göre, şu ana kadar  toplamda 15 polis ve bekçinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

İLLER BELLİ OLDU

Söz konusu haberde koronavirüse yakalanan polislerin olduğu iller hakkında da bilgi verildi.  Buna göre Sakarya'da iki polis memuru, İzmir ve Samsun 'da birer polis memuru ile Rize 'de bir bekçinin yapılan korona testi pozitif çıktı. 

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul 'da 2 emniyet müdürü, 7 polis memuru ve bir bekçinin corona virüs testinde sonuçlarının pozitif çıktığı bildirildi. 

BELİRTİLER

Halsizlik, öksürük, yüksek ateş belirtileri gösterdikten sonra hemen hastaneye kaldırılan polis ile bekçilerin tedavilerine devam ediliyor. 

EN ÇOK ETKİLENEN BÖLGE

Edinilen son dakika bilgilerine göre , coronadan en çok etkilenen ilçenin Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü olduğu bildirildi.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nden sorumlu 2. Sınıf Emniyet Müdürü ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4. Sınıf Emniyet Müdürünün koronavirüs belirtileri gösterdiği ve hemen hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

 İlçe Emniyet Müdürü Burak Bodur'un sağlık durumunun ise iyi olduğu kaydedildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA