HES Uygulaması Üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İhbar Ettiler

Önceki gün Ankara'da yapılan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde maske, mesafe, temizlik kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle birçok kişinin HES uygulaması üzerinden ihbarda bulunduğu bildirildi.

HES Uygulaması Üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İhbar Ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet ettiler.

Önceki gün Ankara'da AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi vardı. Kongrede en çok dikkatleri çeken konu kalabalık oldu. Hem kongrenin yapıldığı salonda hem de dışarıda bkeleyen kalabalık dikkatleri çekerken konu Twitter'da geniş yer buldu. 

Birçok kullanıcı, Twitter üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek bu duruma tepki gösterdi ve #FahrettinKocaNerede dedi. 

Bugün ise bir başka detay ortaya çıktı. Birçok kişinin Hayat Eve Sğar adlı uygulamada kongreyi ihbar ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan hakında HES'e ihbar bildirimi yapıldığı bildirildi. Webtekno'nun son dakika olarak aktardığı haberde şu görüntülere yer verildi:

Söz konusu uygulama üzerinden , kongrede kurallara uyulmadığı ve bu nedenle işlem yapılması gerektiği bildirimleri yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: https://www.webtekno.com/recep-tayyip-erdogan-koronavirus-tedbirleri-uymadigi-icin-hes-ihbar-bulunuluyor-h107922.html