Görevini Yapan Bekçiye Kafa Atıp, 'Sanki Biz Teröristiz' Dedi

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden H.Y.D. isimli şahıs, kendisine işlem yapan Çarşı ve Mahalle bekçisine kafa atarak kaçtı.

Görevini Yapan Bekçiye Kafa Atıp, 'Sanki Biz Teröristiz' Dedi

Yakalanan şüpheli, kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki göstererek görevi başındaki bir bekçiye saldırmasının haberleştirilmesiyle ilgili, "Sanki teröristiz" ifadelerini kullandı.  Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde sokağa çıkma kısıtlamasında devriye gezen Çarşı ve Mahalle bekçileri, bir otomobili durdurarak sürücüden, kısıtlamadan muaf olduğuna dair belge talep etti. Herhangi bir belgesi bulunmayan H.Y.D. ise bekçilere tepki gösterdi. Bekçilere hakaretler savuran H.Y.D. isimli şahıs, bir bekçiye kafa attıktan sonra tekme savurdu.

Ortaöğretim mezunlarından yeni iş haberleri yayımlandı. Yeni iş haberlerini takip etmek için ücretsiz gruba katıl. Katılmak için TIKLA.

Saldırgan ardından araca binerek kaçtı. Şüpheliyi takip eden ekipler, şahsın aracını bir sokakta park halinde buldu. Aracı bırakıp kaçan şahıs kısa sürede gözaltına alındı. Şüpheli, sağlık raporu alınmak üzere hastaneye götürüldüğü esnada, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da hakaret ederek, "Sanki teröristiz" ifadelerini kullandı. H.Y.D. hakkında görevli memura mukavemet suçundan işlem başlatıldı.