Gizli Parti Yapacaklara "Apple" Şoku!

Pandemi sürecinde evde kalması gerekirken gizli partilerde görüntülenenlere sık sık rastlanıyor. Bugünlerde gilzi partilerin organize edilmesine olanak sağlayan uygulamalar da arttı. Bu çerçevede Apple, Vybe Together isimli gizli parti uygulamasını tespit ederek mağazadan kaldırdı.

Gizli Parti Yapacaklara "Apple" Şoku!

Vybe Together, kullanıcıların  ev partileri organize etmesine sağlayan bir uygulama. Pandemi sürecinde gizli ev partileri için kullanılmaya başlanan uygulama, Apple'ın radarına takılarak uygulama mağazasından kaldırıldı. Uygulama geliştiricilerince yapılan açıklamada Vybe Together'ın küçük partiler için tasarlandığı öne sürülürken, durum göründüğünden çok daha farklı işliyordu... Yurt dışında yoğun kullanılan uygulama partilemek isteyenlere seçenekler sunuyordu.

Aple'ın mağaza sayfası, pandemi sürecinde halk sağlığını tehdit edebilecek, kötü örnek teşkil eden uygulamaların kısıtlanması konusunda ciddi adımlar atmaya devam ediyor.  App Store'dan benzer onlarca uygulama kaldırılmış durumda. Apple, ilgili uygulamaları popülaritesine bakmaksızın kaldırıyor.