Fransa'da Koronadan Ölenlerin Sayısı Açıklandı

Son dakika haberi: Koronavirüs vakaları Fransa 'da artmaya devam ediyor. Yapılan son dakika açıklamasında 441 kişinin daha hayatını kaybettiğine yer verildi.

Fransa'da Koronadan Ölenlerin Sayısı Açıklandı

Fransa korona ölümlerini açıkladı.

Son dakika haberi: Fransa Sağlık Bakanlığı 'ndan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada koronadan bugün 441 kişinin hayatını kaybettiğine yer verildi.

Fransa Sağlık Bakanlığı 'nın açıklaması şu şekilde:

Bugüne kadar, bir önceki gün 27.432'ye kıyasla 28.143 kişi hastaneye kaldırıldı. Son 24 saat içinde neredeyse 711 kişi daha kabul etti. Ve 6.838'den fazla insan yoğun bakımda. Veya bir gün önce 641'e karşı son saatlerde kabul gerektiren 502 yeni dava.

Bununla birlikte, hastalar en ciddi solunum yetmezliği formlarına ayrılmış bu hizmetlerden transfer edilebildi. Bu yolculuklar dikkate alındığında, kontamine hastalar için 176 ilave yatak kullanılması gerekiyordu.

Sağlık Genel Müdürü Jérôme Salomon, Ehpad'deki ölüm rakamlarını da içeriyor, ancak bu veriler şimdilik eksik kalıyor. Bu tıbbi yapılarda kaydedilen 2.028 ölümü yaşlılar için entegre ederek, Covid-19'un ücreti 7.560 kurbana tırmanıyor.