Fatih Altaylı'dan Koronavirüs Uyarısı: Yakında Sokaklarda Öleceksiniz

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'teki köşe yazısında hastanelerin kapasitesinin dolmak üzere olduğunu, herkesin durumun farkında olduğunu fakat buna aldırış etmediğini belirterek, gerekli tedbirlerin ivedilikle alınmaması durumunda hastanelerin kapasitelerinin hasta sayısını kaldıramayacak hale geleceğini söyledi.

Fatih Altaylı'dan Koronavirüs Uyarısı: Yakında Sokaklarda Öleceksiniz

PCR testi yaptırmaya gittiğiinde hastanelerin özel ya da devlet fark etmeden dolup taştığını öne süren Altaylı,  vatandaşları önlem almaya çağrırarak aksi halde felaketle karşı karşıya kalınacağını söyledi.

Altaylı'nın bugünkü yazısında, "Tam aksine müthiş bir keyifle “Aşıyı Türk buldu” diye seviniyoruz milletçe. Dün Formula 1 için İstanbul Parka’a gidebilmek için PCR testi yaptırmaya gittim. Kendinize acımıyorsanız, sağlık personeline acıyın. Hastaneler gırtlağa kadar dolu. Devleti, şehiri, özeli kalmamış. Her yer fulle yaklaşmış. Yakında sokaklarda öleceksiniz. Belli ki hükümet “Ekonomi” diye tedbir almamakta ısrarlı. Ama en azından siz tedbirli olun. İşiniz yoksa çıkmayın evden, mesafe kurallarına uymayan lokantalarda, kafelerde oturmayın, yemek yemeyin. Maskeniz ağızınızı burnunuzu kapasın. Cebinizde bir küçük kolonya bulundurun." ifadelerini kullandı. Altaylı'nın yazısına https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2867389-patladi-diyorum-patladi adresinden erişilebilir.