Fahrettin Koca: Birazdan İyi Bir Haber Paylaşacağım

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilim Kurulu sonrası konuşan Bakan Koca, iyi bir haberi olduğunu söyledi.

Fahrettin Koca: Birazdan İyi Bir Haber Paylaşacağım

Son dakika : Bakan Koca iyi haberi birazdan vereceğim dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamada bulunan Bakan Koca, Koronavirüsün her geçen gün daha da arttığını, DSÖ verilerine göre tüm dünyada 29 milyondna fazla vaka, 1 milyona yakın vefat olduğunu söyledi.

Gerçekte düşünüldüğü şekilde yalnız değiliz. Sizi düşünen aileniz olduğu gibi güçlü bir devletiniz var. Karamsarlık için neden yok. Koronavirüs salgını sonu yaklaşan bir salgındır. Bunun heyecan verici açıklamasını birazdan yapacağım.

Ağır hasta sayımız bin 300'ün üzerinde. Salgın dünyada ihmal edildi. Gerçekte düşünüldüğü şekilde yalnız değiliz. Sizi düşünen aileniz olduğu gibi güçlü bir devletiniz var. Karamsarlık için neden yok. Koronavirüs salgını sonu yaklaşan bir salgındır. Bunun heyecan verici açıklamasını birazdan yapacağım. Salgının başından bu yana pozitif tanı konmuş her hastamız gerekli sağlık hizmetini muntazam şekilde almıştır. Filyasyon ekiplerimizin sayısı 11 bin 238'e çıkmıştır.

FARKLI BİR KONUŞMA

Bakan Koca, bugün birazdan iyi bir haber verreceğini, bugünkü açıklamasının biraz farklı olacağını söyledi.